..." />

Vama rusă simplifică regimul de tranzit vamal pentru transportatori

De la 1 noiembrie 2013, autoritățile vamale din Federația Rusă au început realizarea unui proiect-pilot privind simplificarea regimului de tranzit vamal pentru transportatorii internaționali de mărfuri. foto

Serviciul Vamal Federal din Rusia își dorește să simplifice și să reducă timpul pentru operațiunile vamale care implică plasarea mărfurilor sub regimul vamal de tranzit. Potrivit unui comunicat al autorității vamale, urmare a creșterii fluxului de autovehicule la punctele internaționale de trecere a frontierei, este examinată posibilitatea realizării tranzitului vamal fără utilizarea garanțiilor.

În cadrul acestui proiect-pilot vor fi atrase companiile de transport din Rusia, care au o situația financiară stabilă pe piața serviciilor de transport și dispun de propria flotă de camioane, dotate cu sigilii vamale. De asemenea, companiile care ar putea să nu aibă nevoie de garanții, trebuie să aibă o vechime în domeniul transportului internațional de mărfuri și să nu aibă abateri sau restanțe la achitarea plăților taxelor vamale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =