UPS România reduce timpii de livrare pentru expedițiile de export

BUCUREȘTI, 24 iunie 2015 – UPS® (NYSE:UPS) anunță îmbunătățirea serviciului de export pentru patru județe din estul României: Bacău, Iași, Neamț și Vaslui. Timpul de livrare internațională a expedițiilor de export preluate din principalele orașe și centre industriale din regiune este redus cu o zi, atât pentru serviciile Express, cât și pentru serviciile Non-Express, oferindu-le clienților UPS acces mai rapid la piețe internaționale. foto

Tim Helsen_Managing Director_UPS Romania„Companiile românești înțeleg că extinderea pe piețele internaționale reprezintă o sursă de creștere a afacerii lor, iar UPS poate acum să ofere servicii și mai rapide de livrare la export pentru companii de toate dimensiunile din România, deservind peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume”, spune Tim Helsen, Managing Director, UPS România, Grecia și Ungaria.

Soluția răspunde nevoilor de transport ale companiilor multinaționale și IMM-uri care activează în principalele industrii din regiune, precum: textile-confecții, încălțăminte-pielărie, ambalaje, outsourcing, industria vinului, industria farmaceutică, industria plastică sau cea de prelucrare a lemnului.

Serviciul de export este îmbunătățit în 12 orașe din cele 4 județe, respectiv:

– în județul Bacău, orașele: Bacău, Comănești, Onești;
– în județul Iași, orașele: Iași, Târgu Frumos, Brătuleni;
– în județul Neamț, orașele: Piatra Neamț, Roman, Săvinești;
– în județul Vaslui, orașele: Bârlad, Huși, Vaslui.

Îmbunătățirea serviciului oferit în această regiune urmează deschiderii noului centru operațional din Timișoara și îmbunătățirii serviciului de import oferit în două centre de afaceri importante din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu.

UPS este prezent pe piața din România din 1990 și operează în mod direct începând cu anul 2008. În prezent, UPS România are două centre operaționale în țară, în Otopeni și în Timișoara, precum și un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni. Centrele operaționale UPS România se conectează la rețeaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timișoara, și centrul aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania. UPS România are 135 de angajați și o flotă de transport rutier compusă din 80 de vehicule deținute de UPS și de subcontractori.

UPS_Air Hub_Koln Bonn (1)

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi online la adresa www.ups.com și pe blogul companiei la adresa blog.ups.com. Pentru a afla știri și informații direct de la companie, accesați pressroom.ups.com/RSS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 3 =