Un zbor al companiei Ryanair pe ruta Bucureşti-Dublin a fost deviat către un aeroport german

Un avion al companiei Ryanair care se deplasa pe ruta Bucureşti-Dublin a fost deviat către un aeroport german, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unei urgenţe medicale apărute la bordul aeronavei, relatează BBC News Online, citat de Mediafax. foto

Avionul, care efectua zborul FR7347, a anunţat că are o urgenţă medicală la bord la scurt timp după ora 22.00 GMT (00.00 ora României) şi a aterizat în siguranţă după câteva minute pe aeroportul Koln Bonn.

„Zborul de la Bucureşti la Dublin a fost deviat către Koln după ce unui client i s-a făcut rău la bord”, a precizat compania într-un comunicat citat de Irish Independent. „Aeronava a aterizat normal, iar clientul a fost întâmpinat de personalul medical, care l-a debarcat pentru a-i administra tratament. Aeronava urmează să plece în scurt timp către Dublin”, a continuat compania.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Dublin a declarat că avionul urma să ajungă la Dublin la ora locală 00.45 (02.45 ora României). „Ryanair îşi cere scuze sincer de la clienţii afectaţi pentru această scurtă întârziere”, a conchis compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − thirteen =