Carnetul de sofer e mai..." />

Un trio imbatabil pentru permisul auto

Carnetul de sofer e mai mult decat un examen. E o experienta, un conglomerat de factori, actiuni si reactiuni, de cauze si efecte care impreuna duc sau nu la un rezultat bun sau mai putin bun.

Altfel spus, atunci cand decizi sa incepi scoala de soferi trebuie sa fii atent la multe aspecte.

Primul pas – increderea in instructorul auto

Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, primul element care conteaza in echilibrul de forte, de la care incepem sa construim triunghiul, este alegerea scolii de soferi.

Asa cum si in relatiile personale si profesionale este importanta chimia si empatia, in cazul alegerii scolii de soferi este important ca cursantul sa prinda incredere deplina in instructor pentru a putea sa ii adreseze intrebarile esentiale si sa primeasca raspunsurile de care are nevoie pentru a invata mai repede si bine cum sa conduce corect si coerent un automobil.

Trebuie sa recunoastem ca pe piata exista tot felul de scoli cu tot felul de politici interne. Probabil si voi aveti cunostinte sau prieteni care v-au spus despre momente cand instructorul auto nu reusea sa fie pe placul cursantilor si atunci singura varianta este sa schimbe scoala de soferi.

Profesionalismul si rabdarea trebuie sa faca parte din calitatile pe care le are orice instructor. Tocmai de aceea, ca sa nu consumati energii aiurea si sa va mutati de la o scoala la alta, mai bine va documentati temeinic inainte, cereti recomandari si apoi alegeti scoala de soferi.

Ai ales scoala, alege si site-ul www.i-drpciv.ro pentru chestionare auto

A obtine permisul de conducere nu este atat de usor precum pare la prima vedere, ai nevoie de ore de studiu si de conducere, ai nevoie de sesiuni in care sa stai sa completezi chestionare.

Prima oara sustii examenul grila. Prin urmare trebuie sa acorzi o importanta la fel de mare si acestei etape si modului in care alegi sa te pregatesti pentru ea.

E suficient sa accesezi platforma www.i-drpciv.ro 20-30 de minute pe zi si o sa vezi rezultate dupa primele 10-15 zile. Asta inseamna ca in doua saptamani cu o recurenta de 30 de minute pe zi, peste 400 de intrebari.

Vezi articolul intreg aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 10 =