Spitalul Clinic C..." />

Un site pentru evaluare medicală la distanță

Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, pune la dispoziția românilor un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță.

Odată cu instituirea stării de urgență, Spitalul Clinic Colentina a devenit centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2, astfel că sunt oprite toate internările.

Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii pot oferi recomandări medicale.

”Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri. ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online. Această evaluare este GRATUITĂ. Răspunsul va fi dat în 12-24 de ore în funcție de disponibilitatea personalului medical. Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, se arată pe site-ul lansat luni.

 Vezi cum se recunosc simptomele aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =