Un camion condus de un șofer turc s-a răsturnat în curtea muzeului Călugăreni

Un camion condus de un sofer turc, ce se deplasa spre punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, s-a rasturnat luni in curtea Muzeului din comuna Calugareni, judetul Giurgiu, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum,informează HotNews. foto 

‘Un barbat in varsta de 50 de ani, cetatean strain, turc, in timp ce conducea un autotren pe DN 5 Bucuresti- Giurgiu si se indrepta catre frontiera Giurgiu, in dreptul localitatii Calugareni, chiar in sensul giratoriu din apropierea primariei, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed din cauza ploii, a pierdut controlul autotrenului si s-a rasturnat in afara partii carosabile, in urma impactului fiind rupt si gardul de la muzeul din localitate’, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Potrivit acestuia, soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a fost sanctionat contraventional cu 730 de lei pentru neadaptarea vitezei. „Se procedeaza la transbordarea incarcaturii pe care o transporta intr-un alt tir si este asteptata o macara de mare tonaj pentru a repune tirul rasturnat pe carosabil”, a mentionat reprezentantul IPJ Giurgiu.

Este pentru a doua oara in ultimii ani cand Muzeul din comuna Calugareni este deteriorat in urma unui accident rutier. In decembrie 2010 soferul unui TIR a pierdut directia, s-a rasturnat in curtea muzeului si a daramat un zid al cladirii.

1 comment

  1. Adrian D.

    Pai poate ar trebui sa dea de gindit….atitea sensuri giratorii prost facute peste tot prin tara….efectiv de multe ori trebuie sa vii cu 5-10km /k ca sa nu te rastorni, iar de multe ori daca ai curba la stinga, drumul in loc sa fie putin inclinat spre stinga,e taman invers, spre dreapta, ca vezi doamne, altfel nu se scurge apa de pe carosabil…. si acolo probabil totul a fost facut de profesionisti… turcii in general conduc bine,fac curse lungi,dar prin RO ,strainii se mai inpotmolesc, in special cind vii de afara si dai peste o porcarie de sens giratoriu facut de mintuiala…si eu ca roman evit pe cit posibil sa circul pe RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + ten =