Un grav accident..." />

Un autocar românesc s-a răsturnat în Bulgaria

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică dimineaţa în jurul orei 4:30, în trecătoarea „Republica”, a comunicat Direcţia Regională Veliko Târnovo a MAI bulgar, care precizează că un autocar „Mercedes” înmatriculat în România, care venea din Turcia, condus de un cetăţean român de 44 de ani, s-a răsturnat pe carosabil. foto

În urma accidentului rutier, o româncă de 27 de ani a decedat, iar patru pasageri răniţi au fost transportaţi la spitalul Veliko Târnovo. Testul alcoolic la care a fost supus şoferul a ieşit negativ. 

Agenția Rador informează că România a trimis elicoptere şi echipe medicale pentru transpotarea turiştilor răniţi în accidentul. Potrivit medicilor de la spitalul Veliko Târnovo care au acordat răniţilor ajutorul medical de urgenţă, starea a şase pacienţi este stabilă şi viaţa nu le este în pericol.

De la şoferul care era la volan, s-a recoltat şi sânge pentru analiză chimică, el fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procuratura bulgară să dispună în continuare în ancheta deschisă. Pentru cei 27 de pasageri care nu au avut de suferit şi au fost cazaţi la universitate, un autocar a sosit la Veliko Târnovo şi îi va prelua, după ce aceştia îşi vor încheia depoziţiile despre evenimentul produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 2 =