Adunarea genera..." />
umberto de pretto

Umberto de Pretto, noul secretar general al IRU

Adunarea generală din 12 aprilie de la Geneva l-a numit în funcţia de secretar general pe Umberto de Pretto. El il va înlocui pe Martin Marmy care va mai deține această funcţie doar până la 1 iunie 2013. foto

Preşedintele Iru, Janusz Lacny, a afirmat că noul secretar general are o vastă experienţă în domeniul transporturilor, experienţă câştigată în cei 18 ani de când lucrează în cadrul IRU, ceea ce îl face cea mai potrivită alegere pentru această funcţie. 

Umberto de Pretto a mulţumit adunării generale şi Preşedinţiei IRU pentru numirea sa, spunând: „Trebuie să fim încrezători. Trebuie să fim mândri de ceea ce s-a realizat. Suntem echipa care poate oferi programul Smart Move care este aplicabil oriunde , oricând. Astfel, dacă lucrăm ca o echipa, vom crea o noua serie de succese în istoria IRU.”

Umberto de Pretto a început și-a început activitatea la IRU în 1995 şi a fost numit în funcţia de secretar general adjunct în 2002. Anterior, el a lucrat pentru Camera Internaţională de Comerţ la Paris şi pentru Parlamentul canadian la Ottawa. S-a născut în 1961, are cetăţenie italiană şi canadiană, este căsătorit şi tatăl a doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 10 =