Infii..." />

Turkish Airlines, cea mai bună companie aeriană europeană

Infiintata in anul 1933 cu o flota de doar cinci aeronave, Turkish Airlines, membra Star Alliance, este astazi o companie aeriana de patru stele, cu o flota de 232 aeronave (de pasageri si cargo) si care zboara spre 237 de orase din jurul lumii, cuprinzand 41 de destinatii domestice si 196 de destinatii internationale.

Fiind una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere, a primit mai multe premii ‘’Alegerea Pasagerului’’ din partea gruparii care ierarhizeaza parerile clientilor, Skytrax.

Pe baza rezultatelor din 2013, Turkish Airlines a fost aleasa ‘’Cea mai buna Companie Aeriana din Europa’’ pentru al treilea an la rand si a continuat sa fie ‘’ Cea mai buna Companie Aeriana din Sudul Europei’’ pentru al cincilea an consecutiv.

Avand desemnarea de ‘’Cel mai bun Serviciu de Catering la Bord pe Clasa Economica’’ in 2010 , companiei Turkish Airlines i s-a decernat si ‘’ Cel mai bun Serviciu de Catering pe Clasa Business’’ in cadrul editiei 2013 a Premiilor Aeriene Mondiale Skytrax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =