Tronsonul Nă..." />

Tronsonul Nădlac – Arad, primul lot, asfaltat complet

Tronsonul Nădlac – Arad, primul lot de autostradă, cu o lungime de 22 de kilometri, a fost asfaltat în întregime, urmând ca stratul de uzură să fie turnat până la sfârşitul lunii august.

Potrivit reprezentanţilor asocierii italo-germane Astaldi – Max Boegl, care realizează lucrările, în cursul zilei de luni s-a ajuns la frontiera cu Ungaria cu primul strat de asfalt turnat Tronsonul Nădlac – Arad, primul lot, cuprins între frontieră şi oraşul Pecica.

„Suntem cu tronsonul Nădlac – Arad la limita de contract cu lucrările de asfaltare, la frontiera cu Ungaria. Toţi cei 22 de kilometri au primul strat de asfalt, cu mici întreruperi, pentru că pasajele şi podeţele nu au fost realizate încă”, a declarat directorul adjunct al şantierului, Dănuţ Dascălu.

–> citeşte şi: Un lot al Autostrăzii Nădlac – Arad e asfaltat, dar nu are… podeţe

Potrivit sursei citate, stratul final de asfalt, cel de uzură, pe tronsonul Arad – Nădlac, primul lot, va fi turnat cel târziu până la sfârşitul lunii august, iar lucrările pe acest segment al Coridorului IV Paneuropean vor fi încheiate în decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 3 =