<..." />

Trei foşti directori CFR Călători, achitaţi într-un dosar cu fraudă

Trei foşti directori de la CFR Călători, ce fuseseră trimişi în judecată în anul 2010 alături de alte persoane, într-un dosar în care procurorii DNA îi acuzau de o fraudă de 700.000 de euro, au fost achitaţi definitiv de Curtea de Apel Cluj.

Eugen Iordăchescu, avocatul celor trei foşti directori din CFR Călători – fostul director general SNTF, Alexandru Noapteş, fostul director adjunct SNTF CFR Călători, Nacu Vanghele, şi fostul director tracţiune SNTF CFR Călători, Nicolae Iosub – a spus că aceştia au fost achitaţi prin decizia de joi a Curţii de Apel Cluj, ce a menţinut practic sentinţa din anul 2013 a Judecătoriei Cluj.

„Instanţa a decis în anul 2013 achitarea clienţilor mei, Alexandru Noapteş, Nacu Vanghele şi Nicolae Iosub. Pe jurata judecării procesului, aceştia nu mai deţineau funcţii în CFR, la fel cum nu deţin nici acum. Curtea de Apel Cluj doar a menţinut acea sentinţă, ce a fost deja dată”, a declarat Iordăchescu.

În acelaşi dosar, au mai fost judecate şi alte persoane, foşti sau actuali angajaţi ai firmei ”Remarul 16 februarie” din Cluj şi ai firmei Activ Invest SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × four =