Mă numesc Alina, iar Vaideeni este și sătucu..." />

Traista cu valori

Mă numesc Alina, iar Vaideeni este și sătucul meu de suflet. Este locul unde am învățat prima rugăciune, de unde am plecat cu săculețul plin de principii și valori. Am învățat ce este ietarea, cinstea, libertatea, iubirea, respectul faţă de viaţă şi stăpânirea de sine. Anul acesta, săculețul pe care l-am primit de la bunica avea să viziteze multe locuri frumoase, dar situația s-a schimbat intr-o secundă, iar planul nostru este acum altul. Îmi pun pe mine uniforma de asistentă medicală și, pe lângă tot ce am învățat despre medicină, iau cu mine și bunătatea și generozitatea cu care am plecat de acasă, din Vaideeni. Și chiar dacă ne despart mii de kilometri, astăzi, cu toții suntem implicați în aceeași luptă. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste valul acesta.

Trăim în Spania de peste 20 de ani. Lucrez în Madrid și pot spune că este casa mea acum. Am rămas aici pentru că am fost bine primiți și ne simțim bine. Dar asta nu ne face să uitam de unde am plecat.Vă îmbrățisăm cu drag, să aveți grijă de voi!”

Alina a lu’ Onița lu’ Micele, nepoata Ioanei și a lui Toma Băncescu Micele, din Vaideeni. Astazi, asistentă medicală în Madrid, Spania, dar cu sigurantă moștenitoare de drept a bunicilor și părinților!

Mulțumim din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + eleven =