Trafic restricționat pentru camioane în nordul şi estul Bulgariei

Zăpada, vântul şi temperaturile scăzute îngreunează circulaţia în nordul şi estul Bulgariei. În regiunea Ruse a fost suspendat temporar traficul camioanelor peste 12 tone pe drumul I-5 Ruse-Biala, pentru a putea fi curăţată zăpada. foto

În regiunea Razgrad, autovehiculele de peste 10 tone se deplasează obligatoriu cu lanţuri antiderapante. În regiunea Dobrici ninge abundent, iar circulaţia pe drumurile naţionale din zonă se desfăşoară în condiţii de iarnă. Mai multe localităţi din această regiune nu au curent electric şi nici apă. Potrivit Administraţiei regionale a drumurilor din Varna, în această regiune, 21 de utilaje curăţă zăpada aşternută pe şosele. Se circulă în condiţii de iarnă, iar vizibilitatea este bună. Nu au fost impuse restricţii de circulaţie. 

În regiunea Silistra a fost reluată circulaţia pe drumul Varna – Dobrici. În prezent, există o secţiune de drum închisă între localităţile Bogorovo – Kainardja, însă pot fi utilizate rute ocolitoare. Nu există alte drumuri blocate în regiune. Zăpada a îngreunat circulaţia rutieră în regiunea Veliko Tărnovo, însă toate străzile şi drumurile din oraş sunt practicabile. În regiunea Burgas, toate autovehiculele trebuie să circule cu lanţuri antiderapante prin trecătoarea Aitos. Circulaţia camioanelor peste 10 tone a fost restricţionată temporar pe drumul ІІІ-208 Provadia-Aitos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + ten =