Circulația ca..." />

Trafic paralizat în Georgia din cauza ninsorilor

Circulația camioanelor pe autostrada Mtskheta – Stepantsminda – Lars, care face legătura între Rusia și Georgia prin punctul de trecere a frontierei Verhnii Lars, este blocată din cauza ninsorilor, viscolului puternic și a vizibilității reduse.
Autoturismele sunt lăsate să circule doar dacă sunt dotate cu lanțuri, sub stricta supraveghere a agenților din poliția rutieră. foto

Restricții de circulație au fost impuse și pe alte autostrăzi și drumuri naționale din câteva regiuni din Georgia, afectate de ninsori și viscol în noaptea zilei de joi. Potrivit meteoroligilor, condițiile meteo nefavorabile se vor menține până la sfârșitul săptămânii.

În regiunea Svaneti, la kilometrul 118 pe tronsonul Khushi – Ushguli de pe austostrada Zugdidi – Jvari – Mestia – Lasdili este interzisă circulația vehiculelor de transport cu remorci și semiremorci, precum și a autocarelor de pasageri cu peste 30 de locuri.

Totodată, este interzisă circulația tuturor tipurilor de transport de la kilometrul 206 de pe drumul internațional E60 Tbilisi-Senaki-Leselidse din trecerea muntoasă Goderzsk de pe autostrada Batumi – Akhaltsikhe, de la kilometrul 16 pe porțiunea Nardevani – Rodionovka de pe autostrada Koda-Ninoțminda de la granița cu Armenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =