Lid..." />

TimoCom prezintă un produs nou la transport logistică 2015

Liderul de piață aniversează reușita expoziției cu un triplu „Booom”

Călătoria la expoziție a fost îngreunată din cauza grevei feroviare. Trenurile nu mergeau, mașinile de închiriat erau complet rezervate și taxiurile erau supraaglomerate. Nu prea sună a condiții optime pentru o expoziție de succes. Însă: Cu 55.000 de vizitatori, transport logistic de anul acesta a fost nu doar pentru organizatori cea mai de succes din toate timpurile, ci și pentru TimoCom, furnizorul celei mai mari platforme de transport din Europa. Succes în chestiunea ”Economie de Timp” promitea noutatea adusă de TimoCom.

Mai repede, mai sus, mai departe

Pentru că participarea din acest an a TimoCom la expoziție trebuie să v-o imaginați cam așa: Se ia un stand uriaș desfășurat pe două etaje, se adaugă o echipă bine sudată, o noutate și o întrebare foarte importantă: „Ați auzit deja de TimoCom?”. Această întrebare a fost pusă de angajați în cele patru zile miilor de vizitatori ai expoziției și au discutat atât cu clienți importanți cât și cu începători, practicanți și reprezentanți ai presei din diverse țări ale lumii. Nu e de mirare că spațiul a fost neîncăpător în stand. S-a discutat bineînțeles de produsele TimoCom „made in Germany”, însă și dorințele și interesele clienților au fost ascultate cu interes, în timp ce la un etaj mai sus clienții mulțumiți se bucurau de smoothies colorate. Acestea erau proaspăt preparate pentru un aport de vitamine. Nu mai puțin de 1000 de pahare au fost servite. „E o nebunie aici!” se mirau „Timos” bucurându-se de succesul neașteptat.

Tot ce e nou atrage

„Puteți să îmi explicați noutatea dumneavoastră?” îi auzeai pe clienți spunând. Pentru că broșurile de pe masă cu inscripția „BÄMS! Aici e noutatea de la TimoCom” prezentau inovația. O conexiune a bursei de transport TC Truck&Cargo® cu soluția de tracking TC eMap®. Indiciul: Utilizatorii pot, cu un simplu clic pe un autovehicul urmărit, să adauge locația acestuia ca nou punt de plecare al rutei în TC eMap® . În scurt timp va fi posibil să se caute oferte de transport pe o zonă de 200 km în lista de rezultate a TC Truck&Cargo® și apoi să fie vizualizate. „Clienții care lucrează cu soluția noastră de tracking și care și-au încărcat deja autovehiculele, găsesc noua funcție extraordinară, pentru că nu mai trebuie decât să selecteze emițătorul GPS al autovehiculului și vor vizualiza transporturile din jurul autovehiculului urmărit în mod direct. Introducerea manuală enervantă a adresei dispare astfel. Astfel economisiți timp și acesta lipsește tuturor celor din branșa noastră”, explică angajata TimoCom Evangelia Hatzes.

Și timp este un cuvânt cheie, pentru că la finalul unei expoziții rămân în minte în mod special complimente ca acestea: „Fără TimoCom la noi nu se rotește nicio roată. Sunteți cei mai buni“. BÄMS!

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe www.timocom.ro

Despre TimoCom

TimoCom Soft- und Hardware GmbH a fost înființată în 1997. Este un furnizor de servicii IT pentru toate companiile implicate în transport. În doar câțiva ani, TimoCom s-a dezvoltat de la start-up, într-o companie mijlocie. Cu o echipă internaţională mare, TimoCom oferă trei platforme europene de achiziție: liderul de piață, bursa de transport TC Truck&Cargo®, TC eBid®, platforma de licitare online pentru contracte pe termen lung precum și o bursă de depozitare cu depozite si spații logistice corespunzătoare. Ultima adiție la portofoliu este TC eMap®, soluția pentru calcularea și planificarea traseului cu funcția de tracking integrat.

Pe bursa de transport TC Truck&Cargo®sunt publicate mărfuri cât și oferte de transport, din toată Europa. TC eBid® ajută companiile expeditoare și casele de spediție la managementul licitațiilor și simplifică derularea afacerilor între dvs. și furnizorii de transport. Bursa de transport paneuropeană oferă acces până la 30.000 de spații logistice și de depozitare în 44 țări din toată Europa. Cu soluția de tracking și calculare TC eMap® toți furnizorii GPS implementați, sunt afișați pe o singură platformă. În paralel se poate calcula traseul, care va fi afișat pe hartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − six =