TELEROUTE, PARTE A GRUPULUI ALPEGA, lansează o interfață API și o nouă aplicație mobilă

TELEROUTE, PARTE A GRUPULUI ALPEGA, lansează o interfață API și o nouă aplicație mobilă pentru a ajuta la creșterea numărului de clienți care lucrează cu mult mai eficient

GRUPUL ALPEGA CONTINUĂ SĂ INVESTEZĂ ÎN INOVAȚIA TEHNOLOGICĂ PENTRU A ADAUGA O ALTĂ VALOARE SECTORULUI DE TRANSPORT

26 mai 2020 – Barcelona – Teleroute, unul dintre liderii de schimb de mărfuri din Europa, în obiectivul său de a răspunde în continuare nevoilor numărului său tot mai mare de clienți, a lansat două îmbunătățiri majore ale ofertei sale actuale: o interfață API avansată și o nouă versiune a aplicației sale mobile. Ambele sunt axate pe închiderea unei tranzacții de transport și pe găsirea de parteneri de afaceri mai eficienți.

Astăzi, mai mult ca oricând, este crucial ca expeditorii de marfă și companiile de transport să poată răspunde rapid la cererile crescânde ale clienților lor. Noua interfață API a Teleroute permite companiilor să economisească o perioadă semnificativă de timp și să evite erorile prin postarea încărcăturilor în schimbul de marfă direct la TMS (Transport Management System). În același timp, companiile pot găsi noi parteneri calificați prin intermediul interfeței, pentru a crește oportunitățile de afaceri și pentru a crea o rețea stabilă de colaboratori in scopul de a optimiza toate operațiunile de transport. Noua interfață API este integrată cu peste 50 de soluții TMS și nu are costuri suplimentare pentru clienții Teleroute.

Nu este de mirare că din ce în ce mai multe companii de transport se luptă să găsească marfă și sunt nevoite să circule în gol. Pentru a-și ajuta clienții în această situație, Teleroute și-a îmbunătățit aplicația mobilă, iar acum utilizatorii sunt capabili să efectueze mai multe căutări de marfă simultan, să contacteze compania care oferă cu un singur clic și să ofere capacitatea de camion. În plus, această nouă aplicație mobilă oferă posibilitatea accesării unei cantități mari de mărfuri și camioane oferite în Wtransnet, fiind lider in schimbul de mărfuri în Iberia și, de asemenea, o parte a grupului Alpega.

Ambele acțiuni răspund angajamentului Teleroute de a continua să investească în tehnologie care ajută cu adevărat sectorul transporturilor, despre care Fabrice Douteaud, COO in Grupul Alpega, afirmă:

„Misiunea noastră este să oferim instrumente inteligente din sectorul transporturilor pentru a facilita colaborarea și a ajuta clienții noștri în provocările lor de zi cu zi. Având în vedere acest obiectiv, ne străduim zilnic să îmbunătățim avantajele pe care le oferim prin intermediul platformei noastre, pentru a le oferi o plusvaloare. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 4 =