Sistemul de u..." />

TC eMap®, aplicația care oferă transparență totală

Sistemul de urmărire TimoCom este o soluție eficientă și sigură

Düsseldorf, 2013-09-10. Ies la iveală tot mai multe detalii despre noua aplicație TC eMap®, ce include și funcția de urmărire. Ea va fi lansată la începutul lunii iunie. Produsul va fi prezentat oficial la Expoziția de Logistică din München. Primele imagini sunt abia acum disponibile.

Modern, ordonat, ușor de folosit – așa se prezintă TC eMap®. Poate afișa simultan pe hartă și zece mijloace de transport dotate cu diferite sisteme telematice.

Este cel mai eficient și complex produs oferit de TimoCom: oferă posibilitatea urmăririi transportului, indiferent de sistemul telematic cu care e dotat vehiculul. Aceasta permite o identificare mai bună a vehiculelor, chiar dacă fiecare e dotat cu un GPS diferit.

Toate mijloacele de transport sunt afișate pe o singură hartă, ce conține toate informațiile necesare. Cu un click, lista cu detaliile poate fi vizualizată ușor și rapid. La nevoie, clientul poate lua imediat contact cu firma.

Sistem de urmărie după nevoile clienților

Pot fi implementate mai multe sisteme telematice, după natura și amploarea sistemelor integrate. Aproximativ 20 de furnizori dintre cei mai mari producători europeni de sisteme telematice sunt implementaţi pentru început în noua aplicație TC eMap®. Ţelul nostru e dezvoltarea continuă:

„La început, vom lucra cu furnizorii celor mai frecvent utilizate sisteme telematice. Dorim să implementăm însă și alte sisteme. Dacă un client TimoCom folosește un alt sistem decât cele implementate în TC eMap® , trebuie să ne contacteze. Luăm legătura cu furnizorul și oferim acces la aplicație cât de repede se poate”, explică oficialii firmei.

TC eMap® devine importantă chiar și pentru cele mai mici firme. Prin noua aplicație TC eMap®, dorim să oferim cliențiilor noștri o soluție optimă și complexă. Transportatorii pot să-și asigure clienții că marfa ajunge la destinație în siguranță.

„Clientul poate vedea înainte de a contacta transportatorul dacă firma oferă sau nu vehicule, ce pot fi urmărite sau nu”, spune dl. Marcel Frings, chief representative la TimoCom, explicând că „deja la publicarea ofertei de camion liber transportatorul poate menționa că oferă un mijloc de transport dotat cu sistem telematic ce poate fi urmărit în TC eMap®“.

Utilizatorii au şi deja aplicația TC Truck&Cargo®, bursă de transport paneuropean ce include funcții complexe, conform nevoilor personale. În plus, pot fi vizualizate și informațile de trafic direct în TC eMap® . Clientul poate vedea, înainte să calculeze ruta, dacă traseul ales e cel mai bun. În plus, e posibilă și calcularea costurilor de drum sau a celor suplimentare (ca taxele de drum).

Pentru mai multe informații, vizitați pagina www.timocom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − four =