Turi..." />

Taxa la podul Cernavodă a fost suspendată pentru week-end

Turiștii care vor merge cu autoturismul la mare în week-end nu vor mai plăti taxa de trecere a podului peste Dunăre, de la Feteşti – Cernavodă. Facilitatea se aplică de vineri și până luni. foto

Până acum, șoferii erau scutiți de plata taxei în week-end, doar în anumite intervale orare.

Decizia de suspendare permanentă a taxei a fost anunațată de premierul Victor Ponta, care a spus că soluția vine ca o rezolvare românească generată de faptul că CNADNR este incompetent în a identifica un sistem în care şoferii să achite taxa fără a sta la coadă. 

Iniţial, măsura a fost aplicată de CNADNR pe sensul Bucureşti – Constanţa în intervalul 18:00 – 24:00, în zilele de vineri, şi sâmbăta între orele 06:00 şi 12:00, iar pe relaţia Constanţa – Bucureşti şoferii au fost scutiţi de plata taxei duminica, între 16:00 şi 24:00.

„Am reuşit ca întotodeauna, când o instituţie sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, CNADNR a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că…nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo, la Feteşti. Ţinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei şi faptul că CNADNR e atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor”, a afirmat premierul Victor Ponta, citat de mediafax.ro. (Yahoo News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =