Taxa de prima vânzare auto, ..." />

Taxa auto revine de la 1 ianuarie

Taxa de prima vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, va fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând însă să analizeze aceasta situație. foto

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, să prezinte Guvernului o informare pe această temă în prima sau a doua ședință de anul viitor, a anunțat vicepremierul Liviu Dragnea.

„Primul-ministru i-a cerut ministrului Mediului să vină în prima sau a doua ședință de guvern din 2013 cu o informare și o propunere pentru subiectul asta. A fost atins subiectul astăzi, nu s-a luat nicio decizie”, a spus Dragnea la finele ședinței de joi a Guvernului, întrebat de jurnaliști care este situația taxei de prima vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor.

Întrebat în continuare dacă acest lucru presupune ca taxa de prima vânzare auto va fi din nou obligatorie începând cu anul viitor, ministrul a arătat că speră ca în ședința Executivului programată pentru 4 ianuarie să fie luată o decizie.

„Acum nu stiu cate masini se vor vinde pe 1 si 2 ianuarie, totusi, adica nu mi se pare ceva foarte grav”, a adaugat Dragnea… citește tot pe www.wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =