T..." />

TAROM dedică ziua de 13 septembrie memoriei lui Aurel Vlaicu

Compania TAROM dedică ziua de 13 septembrie memoriei lui Aurel Vlaicu – pionierul aviaţiei române, cel care a încercat, la data de 13 septembrie 1913, să traverseze Munţii Carpaţi cu avionul său, a declarat Christian Heinzmann, director executiv – accountable manager TAROM, în preambulul Conferinţei ‘Ziua Aviaţiei în Europa de Est’, care va avea loc vineri, la Bucureşti.

‘Ziua de 13 septembrie are o însemnătate deosebită pentru aviaţia românească, se comemorează 100 de ani de la încercarea unui pionier al aviaţiei române, Aurel Vlaicu, de a traversa Munţii Carpaţi cu avionul său, Vlaicu II. Compania TAROM este onorată să dedice această zi memoriei lui Aurel Vlaicu’, a spus Christian Heinzmann.

‘Ziua Aviaţiei în Europa de Est’ va reuni peste 150 de reprezentanţi din domeniu, care vor analiza problemele şi modalităţile de creştere a sectorului aviaţiei în această regiune.

Conferinţa va fi deschisă de directorul general al Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA), Tony Tyler, iar la discuţii vor fi prezenţi lideri ai industriei aviaţiei din Europa de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − three =