Târgul de utilaje și camioane pentru construcții UTICAM se va deschide în martie

Cea de-a doua ediție a Târgului internațional de utilaje și camioane pentru construcții – UTICAM – va avea loc în perioada 27 – 31 martie 2013, la Romaero Băneasa din București. Acesta se va desfășura pe o suprafață de 25 000 de mp și va prezenta, timp de 5 zile, utilaje de construcții, tehnologii avansate, camioane performante și oferte speciale valabile doar pe perioada târgului. foto

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa peste 50 de expozanți care vor prezenta aproximativ 400 de modele de utilaje și camioane destinate construcțiilor, printre care și reprezentanți din Spania și Grecia.

Mai mult de 70% din utilajele care vor fi prezentate în cadrul UTICAM, sunt echipamente nou lansate.

„Acum un an am pornit la drum în crearea unui târg unic în România, specializat pe utilaje și camioane pentru construcții. Am reușit să aducem împreună cei mai importanți distribuitori de utilaje și camioane. Succesul de care s-a bucurat evenimentul – 45 de expozanți, peste 200 de utilaje prezentate, peste 3000 de vizitatori prezenți în cele 5 zile de târg – ne-a determinat să facem din acest eveniment, unul anual”, a declarat Bogdan Craiciu, director UTICAM.

Pe parcursul celor 5 zile de UTICAM, expozanții vor face demonstrații cu utilajele și vor prezenta în cadrul workshopurilor, cele mai noi produse prezente pe piață.

Programul workshopurilor va fi disponibil începând cu luna martie. Pentru mai multe informații legate de eveniment accesați www.uticam.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + twenty =