Șova: Sunt doar asfaltangiu, nu stabilesc pe unde trece autostrada

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, afirmă că Master Planul pe Transporturi nu este în sarcina sa, el fiind „doar asfaltangiu”, iar traseul autostrăzilor a fost stabilit de alţii. foto

Ministrul Dan Şova a fost întrebat, joi, la Sibiu, ce părere are despre faptul că politicieni din Transilvania îl acuză de faptul că, în Master Planul pe Transport, centrul Transilvaniei nu este prevăzut cu investiţii în autostrăzi. 

„Nu mă ocup eu de Master Plan, e la Ministerul Transporturilor, are rutier, naval, aerian şi CFR. La mine nu este decât rutierul şi una e să construieşti autostrăzi şi alta să faci politica în transporturi. Master Planul la nivel naţional, care include toate tipurile de transporturi, ţine de politica de transporturi şi se află la Ministerul Transporturilor, nu a fost niciodată în subordinea sau în coordonarea mea”, a răspuns Şova.

El a precizat că nici nu a văzut Master Planul respectiv, ci „doar două anexe care se refereau la autostrăzi şi la drumuri naţionale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + eight =