Pe 26 aprili..." />

Soluţii optime pentru administrarea flotelor auto

~Fleet Management Conference~
Bucuresti,29 aprilie 2013

Pe 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc Fleet Management Conference, cel mai mare eveniment dedicat gestionarii flotelor auto din Romania. Evenimentul a reunit aproximativ 150 de participanti, iar in grupul vorbitorilor au fost prezenti cei mai buni specialisti in domeniu.

Conferinta a fost deschisa de o dezbatere ce a reunit importanti jucatori in domeniu si a adus in prim plan subiecte precum bugetul alocat flotei auto, mentenanta parcului auto, achizitiile online sau indicii de performanta folositi in masurarea activitatii de managerii de flota.

Fleet Management Conference

Intr-un panel moderat de Claudiu Vrinceanu (Redactor Sef, Wall-Street), tendintele si oportunitatile momentului au fost discutate de Ioan Mircea Ratiu (Director Administrarea Proprietatilor Imobiliare si a Parcului Auto, E.ON Romania), Mihai Stoian (MSP & Operational Supervision, Facility Management, ING Bank), Leonard Filipoiu ( Manager Transporturi, Europharm Distributie), Aurelian Tudor (Fleet Manager, Danone Romania), Marius Stefan (General Manager, Autonom Rent a Car), Janusz Gawronski (CEO, TKT-Eurofleeting Italy) si Adrian Letzner (Car Fleet&General Services Officer, SERVIER PHARMA).

Cea de-a doua sesiune a prezentat solutii telematice, implicatiile fiscale aferente cheltuielilor legate de autovehicule, managementul operational al flotelor si tehnici de baza ale conducerii preventive si economice.

Claudiu Suma (CEO, ETA Automatizari Industriale) a vorbit pe larg despre piata de fleet management din Romania si despre portalul SafeFleet, prezentand toate serviciile pe care portalul le ofera. Marcel Punga (Founding Partner, John Maxwell Team) a prezentat elementele si tehniciile de baza ale conducerii preventive si economice si modul de evaluare a riscurilor la care sunt supusi conducatorii auto.

Invitatul international, Dan Podjed (Research Advisor, Telematics Conference SE Europe) a prezentat solutiile telematice pentru vehiculele comerciale din zona Europei de Sud-Est, vorbind despre trendurile globale in industria serviciilor telematice si trendurile globale care influenteaza regiunea.

La sfarsitul celor doua sesiuni de conferinte, in cadrul unei sesiuni de networking, participantii au avut ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni experti in servicii auto, manageri ai flotelor auto si furnizori de solutii pentru flote.

***

Despre Evensys

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Persoana de contact:
Andreea-Cristina Mielu
PR & Marketing Coordinator
Evensys
Str. Grigore Alexandrescu, HQ office building nr.59, et.2, sect.1, Bucuresti
Tel: 0733.041.005
andreea.mielu@evensys.ro
www.evensys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =