S..." />

Șoferii ieșeni au o metodă contra radarelor poliției rutiere

Sătui să fie pândiți de polițiștii rutieri, ieșenii au găsit o noua metodă de a afla despre filtrele rutiere. Bine cunoscuta stație nu mai este la modă. Acum, poziția radarelor se află de pe pe site-ul de socializare Facebook. foto

Câțiva tineri au deschis două pagini, ambele denumite Radar Iasi, iar în total aproape 4000 de șoferi din Iași vizitează zilnic cele două grupuri de pe internet și anunță dacă au trecut pe lângă vreun radar sau dacă au observat vreun control prin oraș.

„Așteptam detalii cu privire la poziționarea radarelor din județul Iași. Cei care postează off topic sau vor folosi un limbaj neadecvat, vor fi excluși din grup fără nicio avertizare. Drumuri bune, colegi!”, este descrierea uneia dintre cele două pagini, care are deja 2294 de membri.

Necesitatea acestor tipuri de grupuri a apărut dupa ce numărul filtrelor în trafic a crescut în acest an foarte mult și, automat, s-au aplicat și mult mai multe sancțiuni față de anul trecut.

Politistii rutieri recunosc că s-au intensificat acțiunile rutiere și transmit tuturor șoferilor că scopul lor nu este acela de a sta la „pândă”, ci de a preveni accidentele rutiere, întrucât anul trecut a crescut numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma evenimenelor rutiere. (bzi.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =