Slovenia introduce un sistem electronic de taxare a camioanelor pe autostrăzi

tÎn perioada martie-mai 2017, pe anumite tronsoane de autostrăzi din Slovenia, circulația rutieră va fi îngreunată din cauza lucrărilor de instalare a unor bariere, chiar dacă aceste lucrări se vor desfășura cu precădere pe timpul nopții, informează ARTRI. foto

Compania Națională de Autostrăzi din Slovenia – DARS, introduce un sistem electronic de taxare pentru autovehiculele de transport marfă. Se preconizează ca sistemul va deveni operațional la începutul anului 2018.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe din România, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615058294 și +38615057335, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al Ambasadei: +38640980068.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =