Compan..." />

Şeful NIS Petrol România: Am găsit ţiţei în vestul ţării

Compania sârbă NIS Petrol, divizia din Serbia a gigantului rus Gazprom Neft, a descoperit ţiţei într-un perimetru pe care îl deţine în vestul României, în judeţul Timiş, şi ar putea începe anul viitor producţia de petrol, dacă se va stabili că zăcământul este comercial. foto

Declarația a fost făcută de Vadim Smirnov, directorul general pentru România al NIS Petrol, divizia din Serbia a Gazprom Neft, într-un interviu acordat Agerpres. 

„Orice companie are intenţia să se dezvolte, iar NIS a declarat în repetate rânduri că vrea să devină un jucător regional, aşa că trebuie să avem prezenţă nu doar în Serbia, ci şi în alte ţări din regiune. Şi nu am venit doar în România, ci şi în Bosnia, în Bulgaria, în Ungaria, proiecte avem şi în Angola şi în Turkmenistan. Dar dată fiind dorinţa noastră să devenim un jucător foarte serios în Balcani, este inevitabil să venim şi în România, pentru că acest proiect este cel mai important, având în vedere dimensiunea ţării, populaţia şi tradiţiile petroliere pe care le aveţi aici”, a spus Smirnov… citește tot aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 8 =