..." />

Se circulă greu pe drumuri din cinci judeţe, din cauza zăpezii

Circulaţia este îngreunată, marţi dimineaţă, pe drumuri naţionale din judeţele Vâlcea, Caraş-Severin, Bihor, Alba şi Harghita, unde s-a depus un strat de zăpadă între unu şi trei centimetri, însă nu sunt porţiuni de drum închise sau blocate. foto

Centrul Infotrafic a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), în judeţul Vâlcea, pe DN 7A Voineasa – Obârşia Lotrului, între kilometri 50-91, s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri. 

În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B Oraviţa – Anina, între kilometri 11-16 este un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

De asemenea, un strat de zăpadă de aproape un centimetru s-a depus şi pe porţiuni de drum din judeţele: Bihor – pe DN 1H la Sinteu şi pe DN 75 la Măgura; Alba – pe DN 67C la Sugag; Harghita – pe DN 13B Bucin – Borzon.

În judeţul Sibiu, pe DN 7C Bâlea Cascadă este zăpadă frământată de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR… citește tot pe www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =