Taxa de pod pe sensul Giurgiu-R..." />

Scade taxa de pod Giurgiu – Ruse

Taxa de pod pe sensul Giurgiu-Ruse se va ieftini începând din septembrie, de la 6 euro la 3 euro. Și asta după ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a hotărât să modifice tarifele pentru utilizarea drumurilor. foto

Potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial, este vorba în primul rând, de tarifele pe care şoferii trebuie să le achite pentru a putea circula pe podul de peste Dunăre în sensul Giurgiu-Ruse, Gurgeni-Vadul Oii şi Feteşti-Cernavodă. 

Astfel, tariful pentru o trecere pe podul peste Dunăre în sensul Giurgiu-Ruse pentru posesorii de vehicule de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune se va ieftini începând de luna viitoare până la 3 euro, 4 dolari sau 14 lei.
În prezent, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial în luna ianuarie, taxa costă 6 euro, relatează economica.net.

Pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Giurgeni-Vadu Oii, posesorii de autoturisme de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri vor achita pentru o trecere 11 lei, 20 de treceri vor costa 176 de lei, iar un abonament valabil timp de o lună, cu 62 de treceri, pentru riverani va costa 62 de lei.

Acum, o trecere costă tot 11 lei. Diferenţa este că riveranii aveau posibilitatea achiziţionării unui abonament valabil trei luni, cu 2 treceri pe zi, preţul fiind de 222 lei.

Tariful pentru a trece podul la Feteşti-Cernavodă va fi de 13 lei, pentru 20 de treceri tariful ajunge la 208 lei, iar 62 de treceri timp de o lună pentru riverani va costa 73 de lei. Acum, o trecere costă tot 13 lei, dar riveranii plătesc 263 de lei pentru un abonament valabil 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eleven =