Este originar din..." />

Rudy, Omul-TIR, trage după el jumătate de tonă!

Este originar din Satu-Mare şi a crescut într-o casă de copii din Găeşti. Rudy, Omul-TIR, poate spune că a fost orice în viaţa asta, mai puţin un om norocos.

Dacă nu s-a născut cu el, s-a gândit să şi-l caute. Şi nu oricum, ci mergând pe jos în fiecare colţişor din ţară, în timp ce cară după el două remorci.

Povestea Omului-TIR, cum a fost supranumit Rudy de şoferii care l-au observat prin trafic, a fost cunoscută în urmă cu mai bine de 12 ani, iar datele poveştii s-au schimbat între timp.

Pentru Rudy, remorcile au rămas şi masă, şi casă, însă planurile de viitor s-au modificat. Bărbatul trage după el 500 de kilograme, pentru că atât cântăreşte remorca în care cară cerealele unui producător local, iar când nu face asta stă în parcarea unui hypermarket şi se oferă să care cumpărăturile clienţilor.

Însă acest lucru nu prea se întâmplă: oamenii preferă să facă poze cu el, decât să-l folosească pe post de cărăuş. Rudy şi-a semnalizat-o regulamentar, pentru a putea circula cu ea fără să fie amendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − seven =