Rosavtodor recomandă ocolirea traseului Krasnodar – Novorossiisk

Agenţia Federală a Drumurilor din Rusia – Rosavtodor – le solicită conducătorilor auto să ocolească temporar șoseaua A-146 Krasnodar – Novorossiisk, puternic afectată de inundaţiile din regiune acum câteva săptămâni. În prezent traseul este utilizat doar pentru transportarea ajutorului umanitar și a specialiștilor care participă la lichidarea consecințelor calamităților. foto

„Agenţia Federală a Drumurilor de pe lângă Ministerul Transporturilor solicită șoferilor să trateze cu înțelegere situaţia creată pe autostrada A-146 Krasnodar – Verhnebakanskii în urma inundaţiilor şi să aleagă alte rute alternative”, se arată într-un comunicat al instituției.

Restricțiile provizorii de circulație vor permite evitarea îngreunării traficului pentru convoaiele cu ajutoare umanitare, precum și pentru serviciile de salvare și de reabilitare a infrastructurii şi a reţelei de drumuri în zonele afectate de inundații.

Cea mai afectată de calamitate a fost porțiunea de autostradă A-146 de la kilometrul 100 până la 135. Pe această distanță au fost scoase din funcțiune cinci poduri, au fost deteriorate terasamentele, părțile laterale ale drumului și gardurile de protecție. Constructorii efectuează ample lucrări de reconstrucţie, precizează Rosavtodor.

În plus, agenţia avertizează să fie acordată o atenţie deosebită indicatoarelor rutiere şi marcajelor, precum și anunțurilor din mass-media. Traseul recomandat șoferilor, care ocolește zona sinistrată, este pe drumul național R251 Temryuk – Krasnodar – Kropotkin (via Slaviansk-pe-Kuban).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =