Romstrade, firma fanion a regelui asfaltului Nelu Iordache, a intrat în insolvenţă

Firma de construcţii Romstrade, precum şi firma de taxi aerian Romstrade Logistic Express, în cadrul cărora omul de afaceri Nelu Iordache este acţionar majoritar, au intrat în insolvenţă. foto

Astfel, Tribunalul Giurgiu a decis deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva celor două firme, iar în ambele cazuri administrator judiciar provizoriu a fost numită Casa de Insolvenţă Transilvania.

În cazul firmei de construcţii Romstrade, procedura de insolvenţă a fost deschisă la solicitarea firmei Agroindustrial Construct din Iaşi, cu activităţi în domeniul construcţiilor de drumuri. Pe de altă parte, Romstrade Logistic Expres a intrat în insolvenţă la cererea DHL Internaţional. 

Pe numele Romstrade SRL au fost depuse de-a lungul anului mai multe cereri de intrare în insolvenţă din partea creditorilor companiei.

Omul de afaceri Nelu Iordache a primit la începutul săptămânii trecute mandat de arestare pentru 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti. Iordache este cercetat pentru deturnarea a 25 mil. lei din banii pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani… citește tot pe www.zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 5 =