România și Ucraina vor constitui un grup de lucru privind autostrada Odesa-Reni-București

România și Ucraina vor constitui un grup de lucru, care se va ocupa de problema conexiunii rutiere dintre cele două țări pe autostrada Odesa-Reni. Anunțul a fost făcut de guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, fostul președinte al Georgiei, după întâlnirea cu o delegație din România, condusă de ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu. foto

„Am avut o întâlnire cu ministrul român pentru diaspora Dan Stoenescu și cu o delegație guvernamentală română. Am convenit, că în viitorul apropiat se va întruni un grup de lucru privind reparația autostrăzii Odesa-Reni spre București, vom începe lucrările pentru modernizarea sistemului de canalizare cu susținerea financiară a Uniunii Europene. În afară de aceasta, în acest an vom încheia lucrările de construcție a liniei de feribot peste Dunăre (Isaccea, Tulcea – Orlovca, Reni – n. red.)”, a scris Mihail Saakșvili pe pagina sa de Facebook.

Reconstrucția drumului internațional M15 Odesa-Reni, ce face legătura cu frontiera României, a devenit o prioritate pentru Mihail Saakașvili, la preluarea mandatului de guvernator al regiunii Odesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 9 =