Revista Mișcarea împl..." />

Revista Mișcarea împlinește astăzi 3 ani

Revista Mișcarea împlinește pe 1 august 2013 trei ani de la lansare. Distribuită în toată ţara, în sute de puncte OMV, Petrom, Rompetrol, şi în străinătate, prin intermediul ARTRI, „revista profesioniştilor în transporturi” şi-a consolidat puternic poziţia pe piaţa de media din România, obiectivul său major în anii următori fiind schimbarea mentalităţii în industria transporturilor.

În 2013, Revista Mişcarea a organizat şi desfăşurat o serie de evenimente publice de mare impact pentru breasla transportatorilor, pornind de la cele mai importante teme ale domeniului.

Partenerii şi cititorii noştri, cărora le mulţumim pentru sprijinul acordat de-a lungul acestor trei ani, au stimulat în permanenţă evoluţia conţinutului, a graficii şi a vânzărilor noastre.

Numărul aniversar din august conţine, pe lângă subiectele speciale, un colaj inedit cu opiniile primite la redacţie. „Revista Mișcarea e o «mișcare» în adevăratul sens al cuvântului. Profesionistă, redactată de profesioniști, pentru profesioniști. Grafica e una de excepție. E singurul almanah din domeniu. Informațiile sunt pertinente, de multe ori constituie punct obligatoriu de trecere în informarea din domeniu”, ne-a scris comisar dr. Dragoș Andrei Ignat de la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza“ din Bucureşti.

Tuturor, vă dorim lectură plăcută în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + eleven =