Camioanele cu o greutate de pes..." />

Restricții în Sankt-Petersburg

Camioanele cu o greutate de peste 8 tone vor putea circula doar pe 60 de străzi din orașul Sankt-Petersburg. Decizia a fost luată de consiliul local al orașului, în contextul adoptării planului de interdicție provizorie a circulației mașinilor de mare tonaj. foto

Transportal informează că autoritățile locale intenționează să înăsprească restricțiile pentru camioane, astfel încât, în timp, circulația acestora pe drumurile din mediul urban ar putea fi interzisă definitiv. Totodată, se preconizează înființarea unor centre logistice în regiunea autostrăzilor din Sankt-Petersburg, în care mărfurile vor fi transbordate de camioane cu o greutate mai mică de 8 tone. Excepție de la această propunere vor face doar autovehiculele de dimensiuni mai mici.

În Sankt-Petersburg există aproximativ 82 000 de automobile, dintre care 50% au o capacitate de ridicare de 8 tone. Restricțiile de circulație au stârnit nemulțumiri în rândul transportatorilor de mărfuri, care au declarat că noile reguli nu au sens și au sugerat autorităților să încurajeze descărcarea mărfii pe timp de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − three =