Restricții de tonaj spre Moravița în perioada 1 aprilie – 15 mai

Direcţia Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează conducătorii auto că pe mai multe drumuri din județ se restricționează circulația rutieră pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totala maximă admisă mai mare de 7,5 tone. foto

Restricția respectivă vizează sectorul DN 57 km 152+990 – 200+745 Oravița – Moravița si este valabilă pentru perioada 1 aprilie – 15 mai.

1 comment

  1. Vali

    Va rog sa informati conducatorii auto prin mijloacele dvs. mass-media, sa evite tronsonul de drum DN57 Moravita-Oravita care este un dezastru pentru siguranta rutiera, pentru cei care vin dinspre Timisoara si doresc sa ajunga la Oravita sau Moldova Noua si nu cunosc rute alternative sa aleaga ruta Timisoara-Voiteg-Resita-Anina-Oravita-Moldova Noua, este putin ocol dar merita traseul si sa nu mai vina spre Moravita fara rost, la Voiteg se orienteaza dupa indicatoare de Resita, deoarece daca circula pe acest tronson de cosmar vor avea cheltuieli foarte mari cu intretinerea autovehicolului indiferent de categorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + one =