..." />

Restricții de tonaj pentru camioane pe DN 5 București – Giurgiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, vineri, 6 ianuarie, începând cu ora 03:00, pe DN 5, București – Giurgiu, km 7+000 – km 59+000, a fost instituită restricția de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. foto

Decizia a fost luata din cauza ninsorii abundente și a viscolului, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

Potrivit CNAIR, autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone, care se deplasează dinspre județul Ilfov vor fi direcționate către parcările amenajate, sau în funcție de capacitate, și pe banda I. În ceea ce privește vehiculele care vin dinspre Bulgaria, acestea vor fi direcționate către Vama Giurgiu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 4 =