Circulaţi..." />

Restricţii de circulaţie pentru camioane în Bulgaria

Circulaţia camioanelor pe drumurile din Bulgaria va fi restricţionată în perioada 12 aprilie – 30 septembrie, în zilele de sărbătoare şi în cele de odihnă. Potrivit Agenţiei „Infrastructura rutieră”, noile prevederi sunt impuse odată cu începerea sezonului estival, în scopul asigurării fluidizării şi siguranţei circulaţiei rutiere. foto

Astfel, se interzice circulaţia vehiculelor de mare tonaj (inclusiv remorci şi semiremorci) cu mai mult de două osii, a maşinilor agricole, tractoarelor şi autovehiculelor utilizate în construcţii, pe drumurile naţionale de clasă I şi pe magistralele auto ale Bulgariei.

Aceste măsuri se referă la intervalul orar 16.00 – 22.00, în fiecare ultimă zi lucrătoare a săptămânii sau în ziua dinaintea sărbătorilor, precum şi în ultima zi de odihnă a săptămânii sau în zilele de sărbătoare.

De asemenea, măsurile menţionate se adresează şi următoarelor drumuri de clasa II: drumul II-55 Debelets – Gurkovo; drumul II-66 Stara Zagora – Sliven; drumul II-99 Burgas – Tsarevo; drumurile II-11 si II-15 Oryahovo – Mizia; drumul II-86 Plovdiv – Smolyan; drumul II-19 Simitli – Gotse Delchev; drumul II-18 centura Sofiei; drumul II-29 Dobrich – graniţa cu România.

În acest context, autorităţile bulgare solicită agenţilor economici să ţină cont de restricţiile menţionate la efectuarea operaţiunilor de transport pe teritoriul ţării. Interdicţiile nu îi vizează pe transportatorii de produse alimentare uşor alterabile şi de animale vii.

citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 6 =