Ministerul Af..." />

Restricții de circulație în Slovenia pe 30 iulie

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau se află pe teritoriul Republicii Slovenia că, urmare a unor manifestări comemorative ce se vor desfășura sâmbătă, 30 iulie 2016, la Ljubljana și în regiunea Gorenjska, circulația rutieră în această zonă va fi îngreunată și chiar restricționată pentru autovehiculele care depășesc 3,5 tone. foto
Poliția slovenă recomandă persoanelor venind dinspre estul și nordul Europei și care se îndreaptă spre Croația sau revin din Croația să evite intrarea pe teritoriul sloven, să aleagă rute ocolitoare, prin Italia.
De asemenea, se recomandă să se evite deplasarea pe A2, spre Austria, prin tunelul Karavanke, întrucât circulația rutieră prin tunel va fi restricționată mai multe ore pe parcursul aceleiași zile.
Persoanelor care se deplasează dinspre Salzburg (Austria) pe A10, li se recomandă rute ocolitoare, prin A23 (Tarvisio-Udine-Palmanova), apoi la Villach să continue drumul spre Slovenia pe A34 (tronsonul Villesse–Gorizia din Italia) și pe H4 (tronsonul Vrtojba–Razdrto din Slovenia).
Conducătorii auto vor fi avertizați încă de la intrarea în orașul Salzburg în legătură cu modificarea rutei spre Slovenia.
Pentru persoanele care se deplasează pe A3 dinspre Dalmația (Croația), li se recomandă să opteze pentru ruta pe A4 în Croația, M7 în Ungaria și A5 în Slovenia (direcția Maribor-Austria).
Totodată, se va avea în vedere că deplasarea de la și spre Aeroportul Internațional Ljubljana Jože Pučnik va fi îngreunată.
Autoritățile Slovene vor actualiza permanent informațiile privind situația rutieră, din data de 30 iulie 2016, pe site-ul: www. promet.si.
Informații privind situația circulației rutiere în Slovenia pot fi obținute non-stop (24h/7zile) de la Centrul de informare, accesând pagina dedicată de Internet www.promet.si, precum și prin apelarea numerelor de telefon 1970 (de pe teritoriul Sloveniei) și +38615188518 (internațional).
â

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =