<..." />

Restricţia de tonaj de pe DN 7 Rm. Vâlcea-Piteşti a fost ridicată

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au ridicat luni la ora 7.00 restricţia impusă vehiculelor cu mtma de peste 7,5 tone pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Pitești, astfel circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de vehicule. foto

Traficul greu a fost restricționat pe acest tronson duminică la ora 18.00. Restricția rămâne în vigoare pentru sectorul de drum DN7 Pitești – Găești – București.  

Participanții la trafic sunt sfătuiți să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere. CNADNR recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, șoferii trebuie să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Înainte de plecarea la drum, este recomandată informarea despre starea reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina web a CNADNR (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 10 =