Centrul interregio..." />

Ratingul celor mai sigure drumuri din Rusia

Centrul interregional pentru siguranța rutieră din Rusia a realizat ratingul celor mai sigure și periculoase drumuri din țară. Potrivit rezultatului clasamentului, cea mai sigură circulație rutieră este în regiunea Novosibirsk. Locul doi la capitolul siguranță revine regiunii Belgorod, iar Moscova este pe locul trei. foto

Cele mai periculoase artere din capitală sunt considerate ieșirile de pe șosele de centură TTK și MKAD. Aceste două artere fac legătura cu rețeaua de drumuri din Moscova, aglomerată de mașini și cu intersecții prea înguste”, a explicat directorul centrului, Dmitrii Leontiev. 

Alte locuri sigure pentru șoferi au fost menționate Republica Udmurtia, Tiumeni, Saratovsk, Kaliningrad și Kursk. Drumuri bune sunt și în orașul Sankt-Petersburg, care face excepție de la situația din regiunea Leningrad, trecută la categoria cu o infrastructură rutieră deplorabilă.

În lista celor mai proaste regiuni au mai fost incluse Astrahani, Samara, Omsk, Nijegorodsk, Tambov și Kirov, precum și în ținuturile Zabaikalie și Krasnoiarsk. Cele mai multe pericule de accidentare constau în lispa rețelei de drumuri și arterele înguste, cu două benzi, ceea ce îi provoacă pe șoferi să facă depășiri periculoase, soldate cu accidente grave, în special pe timp de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 4 =