Ramona Mănescu şi Nini Săpunaru, nominalizaţi pentru şefia Transporturilor

Europarlamentarul Ramona Mănescu şi deputatul Nini Săpunaru sunt cele două nominalizări ale PNL pentru Ministerul Transporturilor. Cei doi au fost aleşi duminică în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL. foto

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc după şedinţa conducerii PNL, preşedintele liberal Crin Antonescu a declarat că cele două propuneri au au fost votate în unanimitate de membrii de partid şi a argumentat alegerea celor doi candidaţi.

Despre Nini Săpunaru, Antonescu declara că alegerea sa a fost bazată pe „experienţa politică a acestui om, pe experienţa sa la nivelul administraţiei centrale”. Pe Ramona Mănescu, aflată la al doilea mandat de europarlamentar, PNL-istul Crin o caracterizează la modul următor „un om cu experienţă internaţională, un om de anvergură”. 

Premierul Victor Ponta, al cărui mandatul de ministru interimar al transporturilor a expirat astăzi, va opta pentru una din cele două propuneri liberale şi îi va transmite decizia sa finală preşedintelui Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − ten =