Radu Stroe şi-a dat demisia din fu..." />

Radu Stroe şi-a dat demisia de la Interne

Radu Stroe şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne. Informaţia a fost confirmată de vicepremierul Liviu Dragnea. foto

Stroe a fost criticat pentru comunicarea „catastrofală” în timpul operaţiunii de salvare în cazul accidentului aviatic din Munții Apuseni. Premierul Victor Ponta a catalogat operațiunea drept un eșec.

Interimatul la șefia Ministerului de Interne va fi asigurat de către vicepremierul Gabriel Oprea. 

Pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. În urma accidentului au fost răniţi copilotul și cinci medici.

Potrivit Adevarul, liberalii au deja o listă cu posibili succesori. Cristian David, ministru de legat pentru românii de pretutindeni, are cele mai mari şanse să-i urmeze lui Stroe. Codrin Scutaru, secretar de stat în ministerul Muncii, este a doua variantă. În interiorul PNL se vehiculează chiar şi numele lui Klaus Iohannis, primarul Sibiului, care nu pare, deocamdată, încântat de idee. Un alt nume pe lista liberalilor este George Scutaru, viceliderul PNL de la Camera Deputaţilor, un apropiat al lui Crin Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − six =