Adm..." />

RABLA: 3.000 de tichete valorice alocate persoanelor fizice

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) alocă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice, în cadrul Programului ‘Rabla 2013‘, de stimulare a înnoirii parcului auto național.

Distribuirea către colectorii validați în program va începe pe 14 noiembrie, conform graficului postat pe site-ul instituției, informează Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice (MMSC), citat de Agerpres.

Repartizarea tichetelor valorice se va realiza în funcție de numărul mașinilor mai vechi de zece ani din parcurile auto județene, conform statisticilor realizate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Permiselor.

Distribuirea tichetelor se va face în mod egal între punctele de lucru aparținând colectorilor validați din județul respectiv. Situația distribuirii tichetelor în fiecare județ este publicată pe site-ul AFM.

Termenul în care proprietarul unui autovehicul obține certificatele de distrugere, de radiere și tichetul va fi de cel mult zece zile, precizează MMSC.

Persoanele care doresc să-și achiziționeze un autovehicul nou și dețin un tichet valoric îl pot depune la producătorul sau dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013.

Nota de înscriere pentru achiziționarea unui autovehicul nou de la un producător sau dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 10 =