Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, recrutează în prezent 293 de oameni la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, recrutează în prezent 293 de oameni la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru montatori electromecanici (250), dar şi pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (34), maşinişti (4), şef depozit (2), şef secţie (1), şef unitate (1) sau tehnician gestiune (1), potrivit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Compania a finalizat avut 2018 cu un număr mediu de 2.170 de angajaţi, potrivit datelor publice. Recent, De’Longhi România a angajat la Jucu cei 33 de muncitori din Sri Lanka care rămăseseră fără slujbe şi fără posibilitatea de a se întoarce acasă. Compania, care produce la Jucu, în judeţul Cluj, espressoare şi blendere, a avut în 2018  afaceri de 1,2 mld. lei, după o creştere de circa 30% faţă de anul anterior, în ritm cu avansul din ultimii ani.

În 2018, fabrica de la Jucu a grupului italian a realizat 1,4 milioane de espressoare complet automate sub brandul De’Longhi, 2,3 milioane de blendere sub marca Braun şi 0,7 milioane de aparate de cafea pentru grupul Nestlé pentru Dolce Gusto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =