Probleme în transporturile care fac legătura între Moscova şi Crimeea

Cursele aeriene care fac legătura între Moscova şi Crimeea au înregistrat întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Două curse aeriene Simferopol-Moscova, asigurate de compania aeriană rusă Aeroflot, au fost anulate din cauza furtunii şi a vântului puternic, a anunțat conducerea aeroportului internaţional Şeremetievo din capitala rusă, citate de Agenţia de presă RBK. Conducerea Companiei Aeroflot nu a făcut niciun comentariu legat de anularea curselor. foto

În Ucraina se menţin problemele legate de vânzarea biletelor pentru călătoriile cu trenul pe legătura cu Crimeea. Autorităţile ucrainene susţin că această situaţie a apărut din cauza unor probleme tehnice. Biroul de presă al Companiei de Stat pentru Transporturi din Ucraina susţine că vânzarea de bilete pentru călătoriile cu trenul spre Crimeea va fi reluată începând din 17 martie, după organizarea referendumului din Crimeea. 

Autorităţile locale din Crimeea promit reluarea legăturilor aeriene, rutiere şi feroviare cu Rusia, ocolind Ucraina, cu bacul sau prin construirea podului Crimeea-Kuban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 1 =