Fiat lu..." />

Primul SUV Alfa Romeo va avea platforma lui Dodge Dart

Fiat lucrează la primul SUV Alfa Romeo, ca parte a strategiei de a transforma marca într-un brand global care să concureze divizia Audi a Volkswagen. foto

SUV-ul Alfa Romeo urmează să ajungă în showroom-uri în 2015 şi va fi unul din cele nouă noi modele care vor fi lansate în următorii patru ani, obiectivul Fiat find să tripleze vânzările brandului de lux până în 2016, au spus surse apropiate situaţiei, transmite Bloomberg. 

Alfa Romeo, un simbol al stilului şi performanţelor auto italiene din ultimele decenii, este elementul central al strategiei şefului Fiat Sergio Marchionne de a opri pierderile în Europa.

Planul de redresare a operaţiunilor europene prevede intrarea în producţie a 16 noi modele de lux până în 2016, în fabricile italiene.

„Alfa este singurul brand care poate creşte marjele grupului, dacă sunt lansate modelele corespunzătoare. Alfa poate deveni compania Apple a industriei auto. Avem nevoie de echivalentul iPhone”, a declarat Roberto Ferrari, proprietarul dealerului Sprintauto al Fiat de lângă Milano… citește tot pe www.money.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =