PREMIERĂ LA VIENA: ARTRI susține Parteneriatul Global pentru Transport Sustenabil (PGTS)

Daniel Mazilu, delegatul ARTRI la Conferința pentru dezvoltarea țărilor fără ieșire la mare, desfășurată la Viena în zilele de 3-5 noiembrie, a prezentat, cu puțină vreme în urmă, declarația de sprijinire a noului proiect global de revitalizare a transporturilor.  foto

“Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI) este prima asociație membră a IRU care susține în mod deplin acest parteneriat global inițiat și coordonat de Delegatul IRU la ONU, dl. Igor Runov. Noi cunoaștem foarte bine calitatea deosebită a proiectelor IRU – inițiate de dl. Runov și frumusețea provocărilor pe care acestea le aduc. Lansarea Inițiativei Autostrada Model în România, pe 23 iunie 2014, a avut un succes imediat, deschizând drumul unor multiple colaborări regionale și internaționale în domeniul transportului rutier și intermodal”, a spus Daniel Mazilu.

În perioada următoare, ARTRI va contribui decisiv la activarea platformei internaționale, lansată astăzi la Viena, alături instituțiile noastre interesate, de mediul de afaceri românesc și de toate instituțiile internaționale – ONU, UNECE, OSCE, ASEAN, GUAM, TRACECA, IRF – care și-au arătat deja sprijinul prin înalții reprezentanți prezenți la Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + thirteen =