<..." />

Prefectul de Vâlcea spune că Transalpina este deschisă circulaţiei

Prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, continuă să susţină că Transalpina este deschisă circulaţiei în ciuda faptului că acest drum nu este finalizat în totalitate, motiv pentru care cei de la CNADNR l-au declarat închis. foto

Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu menţionează, prin intermediul unui comunicat de presă, că, în urma deplasării în teren, „drumul este accesibil autovehiculelor de mic tonaj”. „Pe anumite porţiuni, drumul prezintă avertizări în locurile cu risc, iar în altele nu”, se arată în comunicatul de presă. De asemenea, prefectul Cornoiu atrage atenţia celor care circulă pe acest drum că este indicat să conducă cu prudenţă, având în vedere posibilitatea ca drumul să se deterioreze în urma unor fenomene meteorologice. 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le transmite şoferilor că „trebuie să parcurgă prudent acest traseu şi că au nevoie de o experienţă profesională deosebită şi să-şi asume eventualele riscuri”, se mai arată în comunicatul semnat de prefectul judeţului Vâlcea, Dumitru Cornoiu, informează Radio România Actualități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × four =