Porsche Finance Group România lansează Porsche Bank Shop, prima platformă online de achiziții auto prin finanțare din țară

București, 14 iunie 2017 – Porsche Finance Group România lansează Porsche Bank Shop, prima platformă online din România care oferă soluții complete de mobilitate în șapte zile: mașină, accesorii, finanțare și asigurare. Programul se adresează tuturor persoanelor fizice care știu ce mașină vor să achiziționeze și își doresc să economisească timp și efort în cadrul procesului de achiziție. Mașinile disponibile pe platformă în faza inițială a proiectului sunt Volkswagen Passat, SEAT Ibiza și SKODA Octavia Combi.

„Suntem încântați să lansăm o platformă online care revoluționează experiența de cumpărare a unei mașini prin finanțare. Clienții care știu ce mașină își doresc și vor să o obțină rapid, fără drumuri suplimentare la bancă sau în showroom, pot perfecta tranzacția online, în siguranță, pe porschebank.shop”, a declarat Helian Redai, Director Vânzări şi Marketing, Porsche Finance Group România.

 

„Digitalizarea este un factor-cheie pentru viitorul mobilității – din ce în ce mai mulți clienți își aleg online mașina dorită și adaptează produsul de finanțare acesteia. Prin soluția completă de mobilitate pe care o oferim în Porsche Bank Shop, continuăm să ne sprijinim clienții alături de partenerii noștri, dealerii, adaptându-ne nu doar nevoilor și cerințelor actuale ale acestora, ci și tendințelor de consum care continuă să schimbe paradigma industriei”, a adăugat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

 

Pachetele de mobilitate din Porsche Bank Shop sunt disponibile exclusiv online și prezintă beneficii importante. Oferta actuală pentru cele trei modele disponibile pe website include, printre alte beneficii, asigurare CASCO gratuită în primul an de contract, pachetul de întreținere SERVICE inclus pe toată perioada finanțării și un accesoriu cadou: anvelope de iarnă pentru Volkswagen Passat și SKODA Octavia Combi, respectiv un set de bare transversale pentru SEAT Ibiza. De asemenea, finanțarea se obține online și toate etapele procesului de activare a creditului sunt gestionate de Porsche Finance Group România.

Clienții pot alege unul dintre cele trei pachete disponibile pe website-ul Porsche Bank Shop, fiecare oferind câte o soluție completă de mobilitate: mașină, finanțare, asigurare și întreținere. Mașinile disponibile sunt pre-configurate și pot fi personalizate cu accesoriile suplimentare din ofertă. Creditul este oferit de Porsche Bank România, prin finanțare de tip credit auto în lei cu dobândă fixă pentru persoane fizice. Pre-aprobarea creditului se acordă online și, odată achitată taxa de rezervare, clientul este ținut la curent în permanență cu privire la stadiul achiziției sale, iar mașina va fi disponibilă la dealerul ales pentru livrare în decurs de o săptămână.

Pentru mai multe informații despre program și procesul achiziției online, accesați https://www.porschebank.shop/.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice şi companii.
Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească și oferă credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operaţional și alte soluții de mobilitate.
Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Porsche Finance Group România

Adriana Burlacu

Tel: +4021/ 204.54.79

E-mail: adriana.burlacu@porschebank.ro

Action Global Communications

Dana Alexandru

Tel: +4021/ 224.22.70
+40722 663 586

E-mail: dana.a@actionprgroup.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =