Premierul ..." />

Ponta: Nu am pe nimeni în vizor pentru a fi remaniat

Premierul Victor Ponta a spus că nu are nemulţumiri majore în ceea ce priveşte activitatea vreunui ministru astfel încât să-l remanieze şi a precizat că cel care şi-a îndeplinit „cel mai clar” toate criteriile de performanţă este Relu Fenechiu, dar „ridicol”, a plecat din Guvern.

Întrebat într-o emisiune la România TV dacă are în vedere o remaniere guvernamentală, şeful Executivului a spus că a avut nemulţumiri faţă de activitatea unor minişti, dar acestea au fost punctuale şi s-au rezolvat, aşa încât nu are în vedere o remaniere.

Totodată, el a ţinut să sublinieze că ministrul care şi-a îndeplinit toate criteriile de performanţă a fost Relu Fenechiu.

„Nu. Măcar ca să vreau să-l remaniez, nu. Nemulţumiri faţă de toţi miniştrii am, pe lucruri punctuale pe care le discut cu ei, îi chem, vin la mine, mă duc eu la ministere, dar ăsta e un lucru normal când lucrezi într-o echipă. Ridicol sau aşa e soarta, cel care şi-a îndeplinit cel mai clar criteriile (de performanţă – n.r.) pe care le avea era Relu Fenechiu şi a plecat”, a spus Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − eleven =